Witamy na forum Platformy CANAL+! Musisz się zarejestrować zanim będziesz mógł pisać wiadomości. Aby zacząć przeglądać forum, po prostu wybierz jedno z poniższych.
Ludzie to tylko jeden kanał i to tylko sportowy, na którym w większości niestety jest tylko piłka! Lepiej jakby dali CANAL+ HD.
Z resztą liczy się co zrobią z całą ofertą a nie ma co się podniecać jednym kanałem. Kwiecień trwa i mam nadzieje, że się wyrobią i dotrzymają słowa pokazując nc+ na kartę jeszcze w kwietniu i będzie to oferta która nas zadowoli.
Kilka kanałów zabrali należałoby przebudować ofertę w związku z tym i przede wszystkim duble SD zamienić a wersję HD.
Czekamy na ofertę....
Pozdrawiam
TNK HD
ITI - 2850ST
HotBird + Astra 19,2
DVB-T: MUX 1, MUX 2 - Łódź EC4 (ok. 50 km na północ), w oczekiwaniu na MUX 3 z kier. łódzkiego
Przecież canal plus ten główny jest dostępny także w tnk hd tam gdzie jest grand prix. U mnie święci ale trzeba wyszukać bo na liście go nie ma i święci od samego początku od piątku.
soothis
Spróbuj wyłączyć i włączyć dekoder ( ale z sieci).
Wyłączałem z sieci jednak nic nie pomogło nie mam canal+ sport, wyszukałem na nowo kanały z oferty TNK HD ale też nic nie wskoczyło. Później bawiłem się i ręcznie szukałem po transponderach i znalazłem Canal+ HD który działa. A ten Canal+ sport, który wam działa na jakim transponderze jest?
Wyłączałem z sieci jednak nic nie pomogło nie mam canal+ sport, wyszukałem na nowo kanały z oferty TNK HD ale też nic nie wskoczyło. Później bawiłem się i ręcznie szukałem po transponderach i znalazłem Canal+ HD który działa. A ten Canal+ sport, który wam działa na jakim transponderze jest?
A teraz mam tak że od godz 20.00 normalny Canal+ HD zakodowany a Canal+ sport HD odkodowany dziwne trochę to wszystko i nie ogarniam już
Wszystko działa normalnie. Usuń "www"
Ciekawe jak to wszystko się potoczy. Poczekamy zobaczymy. Dzisiaj znajomym przyszło pismo z nc+, a ani Cyfry ani n nie mają już od dłuższego czasu. Z pisma wynika, że sprawa dotyczy Orange i FunPack HD.
Ja obecnie mam umowę z Cyfrą + do czerwca oraz telewizję na kartę HD.
Czy wypowiadać umowę już teraz z powodu zakończenia okresu jej trwania, czy może wypowiedzieć umowę z powodu zmian programowych?
Witam, mam pare pytań:
1. Czy dostęp do C+F i C+F2 daje dostęp do C+S na 29 kanale.
2. Jak odnaleźć nsporty dla LE o których pisaliscie na małym bialasie.
3. Jak sprawdzić nietypowe uprawnienia dla normalnego C+HD o których pisaliscie.
Komentarz