I gdzie ta nowa lista z kanałami? W CP pojawił się niby już TNT HD
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Nowe Kanały w NC+
Zwiń
X
-
O kurczę. Byłem wkurzony ofertą przedłużeniową nc+, ale teraz widzę że faktycznie wysokie ceny mają swoje uzasadnienie. ATM Rozrywka i NTL Radomsko to kanały z ekskluzywną zawartością. Najnowsze premiery filmowe, sport na wyłączność i ważne wydarzenia artystyczne niemal codziennie.
Komentarz
-
Hehe, już widzę te zdziwione i wkurzone miny fanów jedynej "prawdziwej" telewizji wywołane obawami, że wyleciała z listy kanałów. Mam dla Was dobrą wiadomość - TV Republika nadal jest w nc+, ale wylądowała na kanale o numerze 216!TurboBox+/PVR ADB 5720SX (CLRA)
W nc+ od 6.11.2013r.
Do 31.01.2020: pakiet START+
Komentarz
-
napisał(a) lukas88 Zobacz post
Proponuje całkowitą likwidację strony NC+ skoro nie podają aktualnych informacji.
Komentarz
-
napisał(a) TurboLuk Zobacz postSzkoda, że dalej marketing NC+ ma gdzieś abonentów i o zmianach dowiadujemy się z innych stron :-(
Proponuje całkowitą likwidację strony NC+ skoro nie podają aktualnych informacji.
Komentarz
-
napisał(a) garos666 Zobacz postBoomerang w 16x9 bez EPG, nowe kanaly HD Polsatu bez EPG, na Fightbox HD brak EPG jak i na innych w HD od dzisiaj, brak Nat Geo People, TNT HD i CN HD.
Komentarz
-
-
"1 października zmienił się układ kanałów w Twoim dekoderze. Dołączyliśmy także 3 nowe kanały, dwa kanały zmieniły nazwę, a 9 teraz nadaje w jakości HD. Teraz w nc+ możesz cieszyć się największa ilością kanałów HD."
Jakoś trzeciego kanału nie mogę znaleźć, chyba że trzeba wypowiedzieć jakieś magiczne słowo?.... rzekłbym że raczej mogę się cieszyć największą liczbą logotypów w pseudo HD !NC+ Comfort+/C+/TurboBox+/Multiroom st/ =59,90 zŁ
Vectra - Złoty/100 Mb/s =50,00 zł
Komentarz
Komentarz