Witamy na forum Platformy CANAL+! Musisz się zarejestrować zanim będziesz mógł pisać wiadomości. Aby zacząć przeglądać forum, po prostu wybierz jedno z poniższych.
ogolnie, caly ten tp jest do wynajecia. A po planszy ktora tam jest, widac ze chyba znalezli juz chetnego (Sky Italia), ewentualnie z nimi wspolpracuja. Wiec nie zdziwi mnie, jak za chwile wszystko zakoduja
sigpic
Universe+, 6xCanal+ (OP), 3xHBO, 2xCinemax, Pace PVR... 74zł
ciezko wyczuc czy to juz na stale tam zostanie,bo w chwili obecnej wyszukuje serwis bez nazwy i dosc czeste zmiany na tym tp. sa...
Kanał wyszukuje się jako FTV HD to w przypadku kanału Fashion TV HD a w przypadku wersji SD - FTV_SD Kanały różnią się ramówką. Obecnie na HD lecą teledyski pod nazwą "Fashion Divas". Bardzo miło Własny odbiornik to bajka. Nie trzeba się prosić o dodanie kanału FTA do listy operatora.
Styczeń 2015
Przedłużenie: Comfort, Multi, Extra, Canal+,Canal+ VOD, HBO za 49,90 zł + 5 zł najem Mediaboxa = 54,90 zł Sam dzwoniłem na Kraków...
Dzięki. Przekażcie także prośbę o uwolnienie możliwości skanowania w Waszych dekoderach. O ile to by było wygodniej, prawda? A tak to my tu piszemy, Wy przekazujecie, odpisujecie nam, tamci ludzie to czytają, ktoś musi wziąć się za aktualizację a tak to każdy abonent by sobie sam wyszukał czego chce.
Styczeń 2015
Przedłużenie: Comfort, Multi, Extra, Canal+,Canal+ VOD, HBO za 49,90 zł + 5 zł najem Mediaboxa = 54,90 zł Sam dzwoniłem na Kraków...
Dzięki. Przekażcie także prośbę o uwolnienie możliwości skanowania w Waszych dekoderach. O ile to by było wygodniej, prawda? A tak to my tu piszemy, Wy przekazujecie, odpisujecie nam, tamci ludzie to czytają, ktoś musi wziąć się za aktualizację a tak to każdy abonent by sobie sam wyszukał czego chce.
Oczywiście, że ciągle przekazujemy wasze propozycje, jednak ich wprowadzenie nie od nas- Moderatorów- zależy. Co do uwolnienia listy kanałowej- temat ten był poruszany w innych wątkach, więc proszę o powrót do tematu.
Przypominam zarządzającym, że w miejscu Fashion TV macie teraz Fashion One, wywalcie szybko stąd ten syf w 4:3 i wrzućcie Fashion TV HD zwłaszcza, że był on do tej pory w wersji SD w Rozrywka i muzyka.
Żądam powrotu do nadawania TVN24 z 2-3 marca 2009 (czyli prawdziwego 16:9)!!! HD z grafiką pod 4:3 nie ma sensu!!!
Komentarz