Witamy na forum Platformy CANAL+! Musisz się zarejestrować zanim będziesz mógł pisać wiadomości. Aby zacząć przeglądać forum, po prostu wybierz jedno z poniższych.
Też jestem ciekaw kiedy w końcu ktoś się zainteresuje użytkownikami Nki i opublikuje aktualizację. Od miesiąca używam 2 dekoderów (usługa multiroom), jeden to Turbo, drugi to zwykły nBox+, na jednym już od jakiegoś czasu jest nowy soft, na drugim mimo iż od połączenia C+ i N minęło już kilka miesięcy ani widu, ani słychu, za każdym razem gdy dekoder szuka aktualizacji liczę, że właśnie nadszedł ten czas . Trochę komiczna sytuacja, logo na dekoderze jest już nowe, a po włączeniu cofam się w czasie do "błękitnej laguny" :>
Na to wygląda. Mam dwa dodatkowe 5800S w multiroomie i na obu EPG działa tragicznie.
Czy ze względu na tą wadę mogę przespacerować się do punktu i wymienić je na mydelniczki (bo w nich nie ma tego problemu)...?
Mam dwa dodatkowe 5800S w multiroomie i na obu EPG działa tragicznie.
Potwierdzam Twoje spostrzeżenia, choć już trochę przywykłem do tej sytuacji. EPG pojawia się i znika...Proszę tylko nie pisać o zbyt niskich parametrach sygnału antenowego! Wątpię jednak, by była to podstawa do wymiany sprzętu...
Problemy z EPG zaczynają być uciążliwe ... Prosimy przedstawicieli o poinformowanie działu technicznego o tym fakcie. Jednocześnie może uda się podać konkretną datę aktualizacji dekoderów 5800s ?
Potwierdzam, EPG szaleje, raz jest pełne by za chwile zniknąć prawie z każdego kanału a po wejściu w setup i pokręceniu sie w różnych opcjach EPG znów wraca ale nie zawsze na każdy kanał gdzie było wczesniej....Czasem EPG jest tylko na obecny progra i kolejny lu tylko na to co treaz leci (dotyczy to nawet TVN HD, TVP 1 HD itp)
Comfort+
mediaBOX+
Multi+
netVOD+ konto p.
CANAL+ VOD
HBO GO HB ITI
HBO
EXTRA+
Premium Sport &Film
netVOD+ Multi+
netVOD+ CANAL+ Platinum
58,3/msc
Witam!
Właśnie domówiłem kolejny dekoder do multiroomu i niestety nadziałem się na kolejne "udogodnienie" nowej firmy NC+, a mianowicie wybrakowany pilot
Jeżeli ktoś lubi słuchać radia lub czytać telegazetę, to na tym pilocie się nie da: brak tych dwóch przycisków (są niby takie znaczki pod czerwonym i zielonym klawiszem, ale działają one tylko w 2849/2850..)
Witam, u mnie jest taki sam problem z EPG, znika kiedy chce i pojawia się kiedy chce. A ponadto czasami dekoder gubi sygnał, tzn. przez 2-3 sekundy pisze na ekranie abym sprawdził "antenę". Czasami też się zwiesza i nie chodzi pilot.
Na to wygląda. Mam dwa dodatkowe 5800S w multiroomie i na obu EPG działa tragicznie.
Czy ze względu na tą wadę mogę przespacerować się do punktu i wymienić je na mydelniczki (bo w nich nie ma tego problemu)...?
Też chciałbym się tego dowiedzieć, bo już mnie wkurza ten dekoder, a już wymieniałam go parę razy i jak jeden problem zostanie rozwiązany to znowu pojawia się kolejny, I chciałbym go wymienić na "mydelniczkę" ale bez żadnej dopłaty !!
Dokładnie to EPG jest irytujące. Przełączam na 11 żeby sie zaktualizowało i jest ok ale przez chwilę, a za chwilę znów kochany tekst " brak informacji " . Zróbcie coś z tym i zaktualizujcie w końcu ten soft.
Komentarz