Dobra, poznaliśmy już większość redakcji sportowej C+, dlatego połączyłem dziennikarzy i prawa.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prawa do pokazywania rozgrywek kanałów sportowych dostępnych w nc+
Zwiń
Ten wątek został przyklejony.
X
X
-
Ptaszki ćwierkają, że Seria A i Liga Mistrzów w ręcznej będą w nc+.
Ile w tym prawdy? Nie wiem, ale tak napisał Borek na ćwierkaczu.
Czyżby troling? a może hit transferowy z Polsatu do Canal+ i stąd takie info?
Borek i tak w Ps nie ma co komentować, a tu by się odnalazł...
PS. Albo Borek "nie lubi" już swojej siedziby pracy i walnął to specjalnie, gdyż specjalnie chce mieć kłopoty, i chce iśc do nc+, albo jednak to co mówi to prawda. Wątpię by trolował, no chyba, że wybiera się do nowego pracodawcy czyli Canal+Ostatni raz edytowany przez lopez23; 2013-08-16, 17:26.Nowa umowa: Comfort+ + Extra+ + 6xCanal+ + HBO 9 miesięcy - 49 zł
Po 12 miesiącach Comfort+ 6cCanal+ - 59 zł z możliwością dokupienia Extra+ za 10 zł. Umowa na 24 miesiące
Komentarz
-
Prawa do pokazywania LM piłki ręcznej
No właśnie.Bardzo ciekawi mnie kto zakupi prawa do transmisji LM piłkarzy ręcznych od sezonu 2013/14 ?Ostatni raz edytowany przez Marcinek36; 2013-08-19, 17:08.
Komentarz
-
Pełną informacje na temat piłki ręcznej w nc+ znajdziecie tutaj:
http://forum.ncplus.pl/forum/showthread.php?t=65398
Komentarz
-
napisał(a) Marcinek36 Zobacz postNo właśnie.Bardzo ciekawi mnie kto zakupi prawa do transmisji LM piłkarzy ręcznych od sezonu 2013/14 ?
Pst... już podane. Nie zauważyłem.Ostatni raz edytowany przez dizmar; 2013-08-27, 11:55.Umowa zakończona 31.03.2013r. Faktury zapłacone w terminie. Oni nasyłają firmy windykacyjne i kancelarie prawne. Ciekawe jak długo?
Komentarz
-
No i po co?
Po to by stracić za rok całą LM?
nc+ nie ma worka bez dna, oferuje za 59 zł wszystkie Canal+ i HBO, kupuje wszystko co popadnie, LM ręcznej nie będzie nikt prawie oglądał.
I to wszystko po to by stracić za rok LM?Nowa umowa: Comfort+ + Extra+ + 6xCanal+ + HBO 9 miesięcy - 49 zł
Po 12 miesiącach Comfort+ 6cCanal+ - 59 zł z możliwością dokupienia Extra+ za 10 zł. Umowa na 24 miesiące
Komentarz
-
To mój pierwszy post, zatem... witam!
Czy posiadacie jakąś wiedzę na temat transmisji piłki nożnej (na żywo)? Bardzo podoba mi się system z Ekstraklasą, gdzie z góry wiadomo na co prawa ma Eurosport, Polsat, czy nc+. Chętnie przygarnąłbym podobny opis dla nc+ (by ułatwić nowicjuszom, w tym mi, wybór pakietu)
Widziałem w temacie obok, że coś nc+ zmienia transmisję (Ekstraklasa do C+ Sport), ale może nam się to jakoś uda uporządkować? Wysyłam "jak mi się wydaje", będę wdzięczny za poprawki.
- Liga Mistrzów (UEFA Champions League)
C+ Family (C+ Sport ?) - najlepsze mecze
nSport HD - najgorsze mecze
- Liga Europejska (UEFA Europa League)
C+ Family - najlepsze mecze
nSport HD - najgorsze mecze
- liga angielska (Premier League)
C+ Sport / C+ - najlepsze mecze
(nSport HD?)
- liga hiszpańska (Primera Division)
C+ Sport / C+
- liga francuska (Ligue 1)
C+ Family
- liga włoska (Serie A)
C+ Sport / C+ - najlepszy mecz kolejki
nSport HD, Orange Sport - jakiś mniej interesujący
- liga polska (T-Mobile Ekstraklasa)
C+ Family (C+ Sport?) - większość spotkań
nSport HD - piątkowe spotkanie (mniej ciekawe)
Eurosport 2 - poniedziałkowe spotkanie (mniej ciekawe)
- liga niemiecka (Bundesliga)
Eurosport 2 HD
- Puchar Polski
?
Jeśli to nieodpowiedni temat, prosiłbym moderatora o przeniesienie lub stworzenie oddzielnego tematu.
Komentarz
-
Prawdopodobnie tak ma być jak piszesz ale pewnie jeszcze kilka niespodzianek będzie ;)Pozdrawiam EagleEye
TECHNISAT DIGYBOXX CI+ & OPTICUM AX 501 CI+ COMFORT+& MULTI+& EXTRA+& SPORT & FILM (8 PACK) & H HD& H2 HD& ADVENTURE TV HD& HUSTLER HD& MR CAMELEON& MODUŁ CAM CI+
Komentarz
-
Mi to po wrześniowym terminie FIFA wygląda mniej więcej tak:
UEFA Champions League:
* Canal+
* C+ Sport
* C+ Family
* nSport
UEFA Europa League:
* C+ Sport
* nSport
Barclays Premier League:
* Canal+
* C+ Sport
* nSport
Liga BBVA:
* C+ Sport
* C+ Family
* nSport (?)
Serie A TIM:
* C+ Family (?)
* nSport
* Orange sport
Ligue 1:
* C+ Family (?)
* nSport
Bundesliga:
* Eurosport 2
T-Mobile Ekstraklasa:
* C+ Sport
* C+ Family
* nSport
* Eurosport 2
Puchar Polski:
* TVN Turbo
* Orange sport
Komentarz
-
napisał(a) EagleEye Zobacz postPrawdopodobnie tak ma być jak piszesz ale pewnie jeszcze kilka niespodzianek będzie ;)
Komentarz
Komentarz