napisał(a) gooralek77
Zobacz post
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Power TV
Zwiń
Ten wątek został przyklejony.
X
X
-
Na forum od 01.2011,Abonent N od 10.10.2008,Abonent nc+ od 22.03.2013,kolejna umowa od 01.05.2015 Comfort+Extra+ Multi+ 8 x Canal+, Canal+VOD + HBO HD,Filmbox, Turbobox + 500 GB 79.90/24 mieś.
-
napisał(a) Pawel85 Zobacz postNo a przecież:
A tu kilka postów nt. kiepskiej jakości i takiej też zawartości i... cisza
Żadnych protestów, wypisywania elaboratów, zero, NIC!!!
Ten nowy kanał, to dno roku w nc+TV REPUBLIKA zawsze kontrowersyjna, ale bezkompromisowa!!!
Komentarz
-
Dzięki TiestoStarsTv to wiem, że na Czeskiej lecą, ale jak się starają o naszą to (chociaż to pewnie mało prawdopodobne) może kiedyś wystartują o miejsce w naziemnej
Co do PowerTv to powinni jeszcze ogarnąć dźwięk bo z tym przesterem to niektórych kawałków nie idzie słuchać!
5720SX / CARBO (komfort + multi+ średnia 14,94zł )
2850ST / APOLLO (DVB-T)
Ariva T65 (DVB-T)
Komentarz
-
napisał(a) gooralek77 Zobacz postCo do PowerTv to powinni jeszcze ogarnąć dźwięk bo z tym przesterem to niektórych kawałków nie idzie słuchać!TV REPUBLIKA zawsze kontrowersyjna, ale bezkompromisowa!!!
Komentarz
-
napisał(a) Janusz123 Zobacz postGdyby dołączyli TV Republikę, a nadaje w naprawdę b. dobrej jakości, a w porównaniu do innej stacji informacyjnej - Superstacji, to wręcz kosmos, dopiero byłby krzyk.
A tu kilka postów nt. kiepskiej jakości i takiej też zawartości i... cisza
Żadnych protestów, wypisywania elaboratów, zero, NIC!!!
Ten nowy kanał, to dno roku w nc+
Tak dla TV Republika jako opcja dodatkowa w nc+ kazdy powinien miec wybor!!Na forum od 01.2011,Abonent N od 10.10.2008,Abonent nc+ od 22.03.2013,kolejna umowa od 01.05.2015 Comfort+Extra+ Multi+ 8 x Canal+, Canal+VOD + HBO HD,Filmbox, Turbobox + 500 GB 79.90/24 mieś.
Komentarz
-
napisał(a) Janusz123 Zobacz postTy tak dla jaj, czy naprawdę oglądasz ten badziew? Jeśli oglądasz, to pełen szacun za Twoje poświęcenie i trwanie. A może powinni nazywać się TRWAM MUSIC.
Komentarz
-
Tak jak już napisałem, ramówka (jak dla mnie) nieporozumienie, co jakiś czas wrzucałem na 224 bo byłe bardzo ciekawy czy uda mi się trafić na brak disco polo ale jak widzę, że na zmianę z muzyką taneczną "zagraniczną" lecą prawie cały czas kawałki z powyższego stylu po prostu ja osobiście odpadam5720SX / CARBO (komfort + multi+ średnia 14,94zł )
2850ST / APOLLO (DVB-T)
Ariva T65 (DVB-T)
Komentarz
-
tak tak ogladajcie zagladajcie co jakis czas
pomiar ogladalnosci bedzie doskonały i odtrabiony sukcesem jak pistv na ktory tez tylko z ciekawosci mozna zagladnac a juz sie zdążyli pochwalic jaki to sukces osiagneliTNG "n" R.I.P. 21.03.2013
"nie zrozumiałem oferty, zmigrowałem do CATV UPC i cieszę się HORIZON-em"
Komentarz
-
napisał(a) kostek88 Zobacz postLeon, canał dodali.
Taki hicior i nie wiesz?
Jaki, gdzie?
Komentarz
-
Posty - laurki
napisał(a) Leon Zobacz postCo to za ruch, żeście już 40 postów namalowali, o co chodzi?
napisał(a) Leon Zobacz postod dawien dawna kanał mamy.TV REPUBLIKA zawsze kontrowersyjna, ale bezkompromisowa!!!
Komentarz
Komentarz