W wątku tym zapraszamy do dyskusji na temat programu 4 Fun TV.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
4 Fun TV
Zwiń
Ten wątek został przyklejony.
X
X
-
Po tym rebrandingu kanałów z paczki 4FunTV , mam problemy z odbiorem kanałów 145-146 , 159 .. Pojawia mi się straszna Pikseloza , utrata sygnału .. Czy jest deszcz , czyste bezchmurne niebo ciągle to samo mimo tego że na tych kanałach mam sygnał dobry
ANT1 SIŁA 82% , JAKOŚĆ 63% ,
ANT 2 SiŁa66% JAKOŚĆ 99%
i Czy u was ten sam problem może występuje ? , bo na poprzednich Mjuziktv i spółce nie było problemu z odbioremPakiet Superpremium+(6), +Eleven Sports +HustlerHD+ Sporklub+ MR Standard+ nC+GoTV za 138,78PLN do 30.11.2017
-
napisał(a) randalfff Zobacz postPo tym rebrandingu kanałów z paczki 4FunTV , mam problemy z odbiorem kanałów 145-146 , 159 .. Pojawia mi się straszna Pikseloza , utrata sygnału .. Czy jest deszcz , czyste bezchmurne niebo ciągle to samo mimo tego że na tych kanałach mam sygnał dobry
ANT1 SIŁA 82% , JAKOŚĆ 63% ,
ANT 2 SiŁa66% JAKOŚĆ 99%
i Czy u was ten sam problem może występuje ? , bo na poprzednich Mjuziktv i spółce nie było problemu z odbioremNC+ Comfort+/C+/TurboBox+/Multiroom st/ =59,90 zŁ
Vectra - Złoty/100 Mb/s =50,00 zł
Komentarz
-
napisał(a) zółek Zobacz postPotwierdzam!.Pakiet Superpremium+(6), +Eleven Sports +HustlerHD+ Sporklub+ MR Standard+ nC+GoTV za 138,78PLN do 30.11.2017
Komentarz
-
W przekazie z transpondera z którego nadawana jest paczka 4fun, nie ma błędów audio/video. W tej sytuacji spróbujcie ponowne pobrać listę kanałów z poziomu menu dekodera. Jeśli problem nie ustąpi, sugeruję sprawdzenie sprzętu na innej instalacji antenowej (u znajomego lub w jednym z naszych punktów serwisowych lub centrów nc+).
Komentarz
-
@ _Jakub przesłałam zapytanie do właściwego działu. Odpowiedź zostanie udzielona niezwłocznie po uzyskaniu niezbędnych informacji. Proszę o cierpliwość.Jeżeli potrzebujesz pomocy przedstawiciela_nc+, zachęcamy do kontaktu poprzez formularz kontaktowy w moje nc+ zakładka /Napisz do nas/.
Dołożymy wszelkich starań, abyś otrzymał odpowiedź najszybciej jak to tylko możliwe.
Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi znajdziesz na ncplus.pl/pomoc
Komentarz
-
napisał(a) _Jakub Zobacz postDo kanałów 4fun zostały dodane ścieżki E-AC3. Można wiedzieć kiedy ten dźwięk będzie dodany w nc+?
To samo pytanie zadalem 3 miesiace temu w dziale 4FUN HITS. Do chwili obecnej nic sie niestety nie zmienilo... Dodam ze na dekoderze konkurencji dzwiek DD dziala bez problemu. Jak dlugo mozna czekac na rozwiazanie problemu ????
Komentarz
Komentarz