Czemu EPG nie jest korygowane na bieżąco ????
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Discovery HD
Zwiń
Ten wątek został przyklejony.
X
X
-
Panowie, Usunąłem tą dyskusję w związku z tym, że przeistoczyła się we wzajemne ataki.
EPG jest przesyłane przez nadawcę kanałów i na tej podstawie jest wysyłane na
dekodery. Dziś mamy otrzymać aktualną rozpiskę od Discovery i powinna pójść aktualizacja EPG. Oczywiście o ile ją dostaniemy.
Komentarz
-
napisał(a) Piotrek_nc+ Zobacz postPanowie, Usunąłem tą dyskusję w związku z tym, że przeistoczyła się we wzajemne ataki.
EPG jest przesyłane przez nadawcę kanałów i na tej podstawie jest wysyłane na
dekodery. Dziś mamy otrzymać aktualną rozpiskę od Discovery i powinna pójść aktualizacja EPG. Oczywiście o ile ją dostaniemy.
Komentarz
-
Oglądaj "Fanów czterech kółek" w nc+ i wyjedź na Classic Motor Show w Birmingham z Mike'em i Edem!
Gorąco zachęcamy Abonentów nc+ do udziału w wyjątkowym konkursie. Oprócz wyjazdu dla 2 osób do Birmingham na Classic Motor Show do wygrania także: voucher na szkolenie driftowe, stylowe gałki dźwigni zmiany biegów i koszulki „Fanów czterech kółek”.
Co zrobić aby wygrać? Szczegóły odnajdziecie na stronie http://www.discoverychannel.pl/ncplus. Sprawdźcie koniecznie!
Komentarz
-
Discovery HD
Mam pytanie czemu na Discovery HD głos jest jakby podwójny tzw echo dekoder adb 2850 inne kanały chodzą ok ?.I znów powtórka z rozrywki ten dzwięk nawala !!!Od 1996r Canał+ dekoder z kluczykiem Od 2006r N nbox 5800s
Global
Komentarz
Komentarz