napisał(a) lopez23
Zobacz post
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
CANAL+
Zwiń
Ten wątek został przyklejony.
X
X
-
napisał(a) lopez23 Zobacz postJakieś zmiany dzisiaj mają nastąpić?
Na każdym Canal+, poza Film2 o 1 nad ranem będzie przerwa techniczna. Zmiany związane z przetasowaniami na tp? Bo na pewno nie zlikwidują (a szkoda) chociaż jednego Canal+, po powtórka goni powtórkę niestety.
Obecnie jedynie na Canal+ mecz jest premierą, reszta ogrzewane kotlety po raz 25.
Komentarz
-
Są jakieś szanse na powrót do oferty CANAL+ serialu animowanego Simpsonowie? Zależy mi na tym. Fajne byłoby, gdyby najnowsze serie były pokazywane na C+ albo C+ Family, włącznie z premierami nowych odcinków.Wiem, że seria 10 i 20 lecą na Foxie.
Dekoder: nbox recorder 250GB CLRA/CARBO
dawniej: n - Informacja i rozrywka, Hity filmowe, Sport i motoryzacja, Kultura nauka świat - 58 zł
obecnie: nc+ - Canal+ Platinum - 99 zł
Komentarz
-
czy na którymś z canal+ poleci trzeci sezon 'Shameless'? na nPremium pierwsze dwa sezony były. tak samo 'South Park'- pamiętam, że kiedyś leciał na canal+, a teraz? o 'Simpsonach' nawet nie wspominam... zaplecze serialowe jest dość słabe moim zdaniem.do 25.04.2013:WPT+nPremium+HBO 69zł +CineMax=78,90 zł
od 25.04.2013:Universe+Canal+HBO+Redlight HD(6miesięcy)=59zł/12miesięcy
Komentarz
-
Nie poleci, bo tam są ukazane drastyczne sceny miłosne. HBO takie może tylko pokazywać jak się trzaskają. Canal+ ma oznaczenia wiekowe, nawet jak by zrobił +18 to nie pokażą drastycznych scen filmowych, lub je wytną.
Inaczej interpretując, HBO ma wyłączność na pokazywanie seriali gdzie uczestnicy trzaskają się, ukazują miłosne sceny w drastyczny sposób. Nasze społeczeństwo na nie nie jest jeszcze gotowe.N-ka: Wszystkie Pakiety Tematyczne + nPremium + HBO za 68 zł - dekoder CLRA 500 GB - BYŁO I MINĘŁO
Koniec N, Pozostał tylko niezawodny CP technology bez haczyków jakie stosuje nc+.
Komentarz
-
napisał(a) Pryta Zobacz post'South Park'
Komentarz
-
napisał(a) rafallo Zobacz postNie poleci, bo tam są ukazane drastyczne sceny miłosne. HBO takie może tylko pokazywać jak się trzaskają. Canal+ ma oznaczenia wiekowe, nawet jak by zrobił +18 to nie pokażą drastycznych scen filmowych, lub je wytną.
Inaczej interpretując, HBO ma wyłączność na pokazywanie seriali gdzie uczestnicy trzaskają się, ukazują miłosne sceny w drastyczny sposób. Nasze społeczeństwo na nie nie jest jeszcze gotowe.
napisał(a) sonikus Zobacz postNa comedy central mi przemyka w programie tv (jeśli się nie mylę)
poza tym, na CC jest dubbing, co od razu odrzuca.do 25.04.2013:WPT+nPremium+HBO 69zł +CineMax=78,90 zł
Komentarz
-
napisał(a) Pryta Zobacz postna CC jest dubbing, co od razu odrzuca.
Tak więc dubbing pl w futuramie, south parku, czy simpsonach, mnie osobiście nie odrzuca a wręcz przeciwnie (simpsony dubbingowane doświadczyłem tylko w filmie pełnometrażowym - nie wiem czy serial też jest dubbingowany i czy równie dobrze jak film).
Komentarz
-
napisał(a) sonikus Zobacz postCo kto lubi, ja dubbing w kreskówkach uznaję. Powiem więcej - kreskówka jest dubbingowana z definicji (nie ma tam czegoś takiego jak oryginalny głos aktora). Jest to po prostu udźwiękowienie w danym języku. I chociaż znam angielski na tyle, żeby zrozumieć co gadają np. w south park, to tak szybko "napindalają" że słuchanie w oryginale jest po prostu męczące.
Tak więc dubbing pl w futuramie, south parku, czy simpsonach, mnie osobiście nie odrzuca a wręcz przeciwnie (simpsony dubbingowane doświadczyłem tylko w filmie pełnometrażowym - nie wiem czy serial też jest dubbingowany i czy równie dobrze jak film).
a wracając co tematu wątku: czy te pozycje, o których wspominałem wcześniej, zostaną kiedykolwiek wyemitowane na którymś z c+? macie ich aż 6, z czego 2 typowo filmowe, i powtórka tam już goni powtórkę, więc macie okazje czymś zapełnić luki. mam nadzieję, że któryś z nc+ przedstawicieli to przeczyta i uwzględni moją prośbę.do 25.04.2013:WPT+nPremium+HBO 69zł +CineMax=78,90 zł
Komentarz
-
napisał(a) Pryta Zobacz posto 'Simpsonach' nawet nie wspominam...
Komentarz
Komentarz