napisał(a) Pawel85
Zobacz post
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
CANAL+
Zwiń
Ten wątek został przyklejony.
X
X
-
Komentarz
-
napisał(a) Pawel85 Zobacz postA miałeś nPremium?abonent "n" od grudnia 2008
obecnie: nbox Turbo 500GB, Hollywood dla Abonentów (przedłużenie związane z wycofaniem Da Vinci)
Komentarz
-
napisał(a) Shadow128 Zobacz postA nie pamietasz, że ogłosili, że dla wszystkich abonentów będzie dostępny Canal+ dostępny do końca kwietnia?
Komentarz
-
napisał(a) Pawel85 Zobacz postJa tylko słyszałem o tych, którzy mieli dostęp do nPremium w Nce i starej paczki Canal+ w Cyfrze.abonent "n" od grudnia 2008
obecnie: nbox Turbo 500GB, Hollywood dla Abonentów (przedłużenie związane z wycofaniem Da Vinci)
Komentarz
-
Wlasnie wlaczyli mi wasz CAnal + HD bez HD zamiast N premium kanalow z N tv.
Npremium to byl syf w jakosci hd a teraz mam Canal+ HD w jakosci SD..
Nic sie nie zmienilo od czasu jak zrezygnowalem z cyfry +...
Taka jakosc HD to porazka!!
Niech ten julien obada SKY uk lub niemcy to zrozumie ze abonenci nie beda placic za takie kanaly na swoich nowoczesnych telewizorach.
To N powinna polaczyc sie z cyfra + a nie odwrotnie wtedy zachowano by jakosc...Televes 80cm>MonoblockDiavoloTwinGold>TelevesT100>????>VIV ANCO>LG50PK350
Famaval 90LH>MonoblockDiavoloTwin>Triset>???>VIVANCO>
Sharp46LX814E
Komentarz
-
I teraz weź wykup jakiś pakiet jak zupełnie nie wiadomo co z czym. Mogliby się podzielić jakoś tymi prawami i każdy by wiedział czy starczy mu kanał family czy musi wykupywać platinium. Wiem tak lepiej dla nich bo aby mieć pewność to musisz wykupić paltynę17.08.11-30.09.12 WR+ nPremium
1.09.12 Mini full+MRS 89 zł
1.06.13 Silver+6C+ HBO + MRS 79 zł
1.06.14 Co wyżej za średnią 65 zł
ADB 2850st
CLRA 500 GB
ITI 5800S
Komentarz
-
napisał(a) maciej87 Zobacz postI teraz weź wykup jakiś pakiet jak zupełnie nie wiadomo co z czym. Mogliby się podzielić jakoś tymi prawami i każdy by wiedział czy starczy mu kanał family czy musi wykupywać platinium. Wiem tak lepiej dla nich bo aby mieć pewność to musisz wykupić paltynę
Z tego co widzę to fani Premier League mają jasność. Mecze tylko w C+ Sport i głównym C+ czyli za 119zł.
Komentarz
-
No ja już miałem pare nagrań zaprogramowanych ale okazało się że są na innych kanałach. Teraz np na family nie ma tego w epg że jutro Ekstraklasa poleci 3 mecze po rząd a jest zupełnie coś innego17.08.11-30.09.12 WR+ nPremium
1.09.12 Mini full+MRS 89 zł
1.06.13 Silver+6C+ HBO + MRS 79 zł
1.06.14 Co wyżej za średnią 65 zł
ADB 2850st
CLRA 500 GB
ITI 5800S
Komentarz
-
napisał(a) Pawel85 Zobacz postNajlepsze jest to że weekendami więcej transmisji sportowych jest w C+ Family1i2 niż w tak cenionym C+ Sport.
Oni się tam naprawdę na łby pozamieniali.Żądam powrotu do nadawania TVN24 z 2-3 marca 2009 (czyli prawdziwego 16:9)!!! HD z grafiką pod 4:3 nie ma sensu!!!
Komentarz
-
napisał(a) Pawel85 Zobacz postJa tylko słyszałem o tych, którzy mieli dostęp do nPremium w Nce i starej paczki Canal+ w Cyfrze.
Komentarz
Komentarz