Witam, jestem zainteresowany prowadzeniem punktu sprzedaży z kim można się kontaktować w tej sprawie
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Współpraca z Nc+
Zwiń
X
-
@ kalargo napisz proszę wiadomość e-mail zgodnie z moją sygnaturą. Postaramy się pomóc.Jeżeli potrzebujesz pomocy przedstawiciela_nc+, zachęcamy do kontaktu poprzez formularz kontaktowy w moje nc+ zakładka /Napisz do nas/.
Dołożymy wszelkich starań, abyś otrzymał odpowiedź najszybciej jak to tylko możliwe.
Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi znajdziesz na ncplus.pl/pomoc
-
Jeżeli potrzebujesz pomocy przedstawiciela_nc+, zachęcamy do kontaktu poprzez formularz kontaktowy w moje nc+ zakładka /Napisz do nas/.
Dołożymy wszelkich starań, abyś otrzymał odpowiedź najszybciej jak to tylko możliwe.
Komentarz
-
Wiadomość należy wysłać na adres sprzedaz@ncplus.pl (bez polskich liter). Zgłoszenie powinno zawierać krótką charakterystykę firmy oraz informację w jakiej miejscowości prowadzona jest działalność gospodarcza.
Komentarz
-
@KrzysztofWojcik,
odpowiedź powinna dotrzeć w przeciągu kilku dni roboczych. Gdyby tak się nie stało, do końca tego tygodnia, to daj znać i prześlemy zapytanie czy coś wiadomo w tej sprawie.Jeżeli potrzebujesz pomocy przedstawiciela_nc+, zachęcamy do kontaktu poprzez formularz kontaktowy w moje nc+ zakładka /Napisz do nas/.
Komentarz
-
KrzysztofWojcik,
otrzymaliśmy informację zwrotną, że niestety Twoja wiadomość nie została zarejestrowana. Prześlij proszę ją jeszcze raz na wskazany adres e-mail sprzedaz@ncplus.pl .
Komentarz
Komentarz