Witam. Mam takie pytanie. Czy karton od dekodera jest wymagany przy zdawaniu zestawu do ,,N". Dziś otrzymałem dekoder od kuriera, i ten powiedział, że musiał zmienić karton na jakiś przypadkowy, bo tamten mu sie podarł. Prosze o odpowiedź, jak to z tym kartonem wygląda? Pozdrawiam.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Brak kartonu przy dostawie
Zwiń
X
-
napisał(a) leszekpo59 Zobacz postWitam. Mam takie pytanie. Czy karton od dekodera jest wymagany przy zdawaniu zestawu do ,,N". Dziś otrzymałem dekoder od kuriera, i ten powiedział, że musiał zmienić karton na jakiś przypadkowy, bo tamten mu sie podarł. Prosze o odpowiedź, jak to z tym kartonem wygląda? Pozdrawiam.Pozdrawiam.
-
napisał(a) leszekpo59 Zobacz postWitam. Mam takie pytanie. Czy karton od dekodera jest wymagany przy zdawaniu zestawu do ,,N".
Dziś otrzymałem dekoder od kuriera, i ten powiedział, że musiał zmienić karton na jakiś przypadkowy, bo tamten mu sie podarł. [...]CLRA/BLUE, "100", 2xQuattro GI, Multiswitch 9/6 GI
"Jak długo trwa minuta, zależy od tego, po której stronie drzwi toalety się znajdujesz" - Prawo Balaniego
Komentarz
-
napisał(a) leszekpo59 Zobacz postWitam. Mam takie pytanie. Czy karton od dekodera jest wymagany przy zdawaniu zestawu do ,,N". Dziś otrzymałem dekoder od kuriera, i ten powiedział, że musiał zmienić karton na jakiś przypadkowy, bo tamten mu sie podarł. Prosze o odpowiedź, jak to z tym kartonem wygląda? Pozdrawiam.
Komentarz
-
napisał(a) leszekpo59 Zobacz postWitam. Mam takie pytanie. Czy karton od dekodera jest wymagany przy zdawaniu zestawu do ,,N".USW4001NCP, 5720SX, 2850ST
Komentarz
-
Sprawa kartonu od ,,N"
Witam wszystkich i dziękuję za odpowiedzi na moje pytanie. Odpowiadam kolejno. Do fan HDTV zestaw napewno u mnie zostaje, bo wcześniej miałem zrobiona instalację (korzystałem z prywatnego odbiornika FTA), więc o braku możliwości odbioru nie było mowy. Do olo46, taka forma zdania sprzętu jak wspominasz jest jak najbardziej własciwa ( moim zdaniem). Do pollux wszystko było zgodne ( kompletne) tak jak jest w wykazie. Do Pilot sprzęt był absolutnie nie używany( obudowa obciągnięta folią ), wszystkie przewody porządnie spakowane, baterie zapieczętowane( zafoliowane), pilot nie naruszony. Sprzęt po uruchomienieu wymagał instalacji od podstaw. To tyle w tym temacie. Raz jeszcze dziękuję wszystkim za zainteresowanie sie moim problemem. Pozdrawiam.
Komentarz
-
napisał(a) pollux Zobacz postNie.
Wiesz co jest (powinno być) w komplecie? Z podartego kartonu "przypadkiem" mógł ulotnić się np. kabel TV-dekoder warty trzy dychy.
Komentarz
-
napisał(a) leszekpo59 Zobacz postsprzęt był absolutnie nie używany( obudowa obciągnięta folią ), wszystkie przewody porządnie spakowane, baterie zapieczętowane( zafoliowane), pilot nie naruszony.
a boxy po regeneracji wyglądaja jak nowe i tez sa foliowaneTNG "n" R.I.P. 21.03.2013
"nie zrozumiałem oferty, zmigrowałem do CATV UPC i cieszę się HORIZON-em"
Komentarz
-
napisał(a) GDA Zobacz postpilot jest dawany nowy
Komentarz
Komentarz