W tym wątku zapraszamy do dyskusji na temat kanału TVN CNBC.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
TVN CNBC
Zwiń
Ten wątek został przyklejony.
X
X
-
Może wraz z uruchomieniem nowej wersji kanału zacznie on nadawać w HD? Mam nadzieję, że tak (byle nie kosztem jakości technicznej innych stacji).
Ciekawe też, czy nc+ zmieni pozycjonowanie kanału na liście, tak aby nowy kanał był obok TVN 24 HD.----------
Proszę o wprowadzenia do nboxów możliwości układania własnej listy kanałów z WŁASNĄ NUMERACJĄ.
Komentarz
-
napisał(a) michal Zobacz post(byle nie kosztem jakości technicznej innych stacji).
ale wystarczyłoby nie brac na swoj tp smieci typu Puls2 PowerTV i spokojnie moznaby planowac wersje HDTNG "n" R.I.P. 21.03.2013
"nie zrozumiałem oferty, zmigrowałem do CATV UPC i cieszę się HORIZON-em"
Komentarz
-
napisał(a) Pawel85 Zobacz postDokładnie to BiŚ. Nad "S" jest mała kreseczka, zapewne w logo ekranowym będzie zupełnie niewidoczna. No ale wiadomo że to specjalne działanie, żeby każdy właśnie myślał że to TVN24 BIS. Kłamstwa x2.
obawiam się że pewien znany poseł (tak, ten od brzozy) może nabawić się kompleksów jak to przeczyta.wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie
i wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych,
oni też mają swoją opowieść.
unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha.
Desiderata
Komentarz
-
napisał(a) imp Zobacz postWazniejsza kwestia
Czy tvn cnbc jest w kanalach gwarantowanych?
Jesli tak to od kiedy mozna skladac wypowiedzenia?Do 31.07.2013r. WPT+HBO+nPremium
W końcu zrozumiałem ofertęi od 01.08.2013r.:
Universe+/6xCanal+/3xHBO
Komentarz
-
napisał(a) imp Zobacz postWazniejsza kwestia
Czy tvn cnbc jest w kanalach gwarantowanych?
Jesli tak to od kiedy mozna skladac wypowiedzenia?
Komentarz
-
napisał(a) Pawel85 Zobacz postDokładnie to BiŚ. Nad "S" jest mała kreseczka, zapewne w logo ekranowym będzie zupełnie niewidoczna. No ale wiadomo że to specjalne działanie, żeby każdy właśnie myślał że to TVN24 BIS. Kłamstwa x2.
reszte napisal m_81TNG "n" R.I.P. 21.03.2013
"nie zrozumiałem oferty, zmigrowałem do CATV UPC i cieszę się HORIZON-em"
Komentarz
-
napisał(a) GDA Zobacz postnie zawiodles mnie dokładnie tak myślałem ze zareagujesz na moj wpis ktory byl prowokacja o tym bisie
Zresztą też spodziewałem się tego że czekacie na taki wpis, więc wam go zapodałem. Przynajmniej macie się czym podniecać.
Komentarz
-
Ze mam hobby i wysylam im takie pisemka przy kazdej okazji to jedno.
Ale zeby tak robic to trzeba wiedziec ze bez podstawy np znikniecia kanalu wysylac nie mozna.
Juz jakis czas jestesmy na tym forum i mniej wiecej sie znamy wiec lepiej sie o glupote nie posadzajmy ;)
Komentarz
Komentarz