napisał(a) jonus1
Zobacz post
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Modernizacja forum
Zwiń
Ten wątek został przyklejony.
X
X
-
napisał(a) Playzone Zobacz postWydaje mi sie, ze łatwiej sie kiedyś przyglądalo sie forum, mozna dostać oczopląsów przewijajac z góry na dół i czytając kilka postów naraz.chodzi mi o niebieskie paski.... Nie mozna ich zmniejszyć? Albo jakoś rozjasnic? Na dłuższa metę to trochę oczy bolą i ciężej znaleźć post.
Bo czasem okienko z postem jest mniejsze niżeli okienko z danymi usera forumOstatni raz edytowany przez jonus1; 2013-01-07, 13:05.
Komentarz
-
Monika- modernizacja jeszcze trwa? Bo zmian prawie nie ma, bez rewelacji.... Lepszym sposobem byłoby wyłaczenie forum na kilka godzin i wtedy wprowadzać zmianyPremium MAX - FM HD, Sport HD, Film HD, HBO HD, HBO GO, CINEMAX HD, FILMBOX HD, ELEVEN SPORTS HD, VOD, CP GO, EVOBOX PVR, 2xMR - ~35 zł 12m
Komentarz
-
Nie tylko logo, większość tego co mamy teraz jest do zmian...
Wyłączenie forum i zmiany to chyba dobry sposób?
Monika_n-modernizacja trwa ?Premium MAX - FM HD, Sport HD, Film HD, HBO HD, HBO GO, CINEMAX HD, FILMBOX HD, ELEVEN SPORTS HD, VOD, CP GO, EVOBOX PVR, 2xMR - ~35 zł 12m
Komentarz
-
Czy to też jest efekt rewolucyjnych zmian forum?
http://nhdtv.pl/forum/showthread.php?t=23375
Przez pewien czas Moderowała nam Olga_n.
Skąd ta zmiana?
No niby każdemu wolno, ale żeby aż tak drastycznie?
Komentarz
-
napisał(a) Augustus62 Zobacz postCzy to też jest efekt rewolucyjnych zmian forum?
http://nhdtv.pl/forum/showthread.php?t=23375
Przez pewien czas Moderowała nam Olga_n.
Skąd ta zmiana?
No niby każdemu wolno, ale żeby aż tak drastycznie?nie ma ta zmiana nic wspólnego z update.
napisał(a) Ziomal153 Zobacz postMonika_n-modernizacja trwa ?
Raz jeszcze powiem, że liczę wyłącznie na fachowe wypowiedzi w tym wątku.
Komentarz
-
A nie byłoby lepszym rozwiązaniem wyłączyć forum na kilka godzin i wprowadzić zmiany Monika? I po kłopocie
Premium MAX - FM HD, Sport HD, Film HD, HBO HD, HBO GO, CINEMAX HD, FILMBOX HD, ELEVEN SPORTS HD, VOD, CP GO, EVOBOX PVR, 2xMR - ~35 zł 12m
Komentarz
-
napisał(a) Monika_n Zobacz post.../Raz jeszcze powiem, że liczę wyłącznie na fachowe wypowiedzi w tym wątku.
po wejściu w wątek, przynajmniej mnie osobiście, rażą dwa dodatkowe "przyciski" w górnym lewym narożniku strony:
1. X Forum platformy n ::forum HD
2. X przeładuj strone
Komentarz
-
napisał(a) Augustus62 Zobacz postFachowo nie będzie bo ze zrozumiałych względów mało sie na tym znam ale...
po wejściu w wątek, przynajmniej mnie osobiście, rażą dwa dodatkowe "przyciski" w górnym lewym narożniku strony:
1. X Forum platformy n ::forum HD
2. X przeładuj strone
- Panel szybkiej nawigacji: FAQ(NZP) powinno być FAQ (brak również jego spolszczenia)
- Pictures & Albums, brak obrazka (Add Album)
I Monia niech admin ustawi pytanie ---> odpowiedź w Human Verification Manager, a najlepiej kilka (rotacyjnie) bo od spamu się nie odpędzicie.Ostatni raz edytowany przez Vandit; 2013-01-07, 14:30.
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz