Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problemy nierozwiązywalne
Zwiń
Temat został zamknięty
X
Ten wątek został przyklejony.
X
X
-
napisał(a) GDA Zobacz post27.09.08 do końca umowy pozostało....
Komentarz
-
napisał(a) marcinr Zobacz postNie do końca jestem pewien, czy ten adres @ jest właściwy, bądź po prostu jego właściciel nie odpisuje/ nie odpowiada
Możesz też zadzwonić do BOKu i zapytać gdzie możesz taką skargę złożyć. Nie podając Ci takiej informacji narażają się na "dyscyplinarkę" - a ponieważ rozmowy są nagrywane - łatwo będzie udowodnić brak kompetencji.Ostatni raz edytowany przez Oleg; 2011-10-20, 11:18.
Komentarz
-
Witam!!!!
Faktycznie Radio Żnin już śmiga na 240 programieDziękuję!
Nie chciałbym zbyt mocno nadwyrężać - ale czy można by było zmienić opis stacji na taki który ma zapisany w koncesji - czyli:
Radio Żnin Fm 96 Mhz
Ponieważ pójdą do produkcji jingle oznajmiające "dobrą nowinę" pojawienia się radia w eNce - zmiana nazwy jest wręcz porządana!
Z góry bardzo dziękuję
MarcinR27.09.08 do końca umowy pozostało....
Komentarz
-
Po wymianie dekodera CLRA (uszkodzony) na CLRA przestało mi działać zdalne nagrywanie, zgłosiłem problem telefonicznie w BOK ale do tej pory nic nie zostało zrobione, dzwonię co dziennie i za każdym razem dostaję odpowiedź typu "blablabla". Proszę o rozwiązanie problemu z nagrywaniem!
Czekam na pomoc.Ostatni raz edytowany przez Bero; 2011-09-20, 13:06.
Komentarz
-
Odpowiedź w tym wątku:
http://nhdtv.pl/forum/showthread.php?t=8743&page=132
Na przyszłość: wystarczy wysłać pytanie na priv.
Komentarz
-
Ja napisałam na maila podanego wyżej tzn : t.berezowski@tvn.pl i może ten pan nie odpowiada sam ale reakcja kosultantów n-ki była błyskawiczna . Świadczy to o tym ,że przekazano moją sprawę gdzie trzeba i została szybko i pozytywnie rozwiązana. Dziekuję panu Berezowskiemu za szybką i efektywną pomoc.
Komentarz
-
TNK HD
DEKODER HD 2850ST
Od kilku dni mam problem , kanały typu tvp1, tvp2, tvn ,..są niedostępne z tym
nowym magicznym komentarzem (poszerz ofertę lub zgłoś błąd).
Karta doładowana - z pozostałymi kanałami nie mam problemów
Dodzwonienie się do BOK graniczy z cudem.
Jakieś pomysły ?
Komentarz
-
napisał(a) kristal Zobacz postTNK HD
DEKODER HD 2850ST
Od kilku dni mam problem , kanały typu tvp1, tvp2, tvn ,..są niedostępne z tym
nowym magicznym komentarzem (poszerz ofertę lub zgłoś błąd).
Karta doładowana - z pozostałymi kanałami nie mam problemów
Dodzwonienie się do BOK graniczy z cudem.
Jakieś pomysły ?This here snakeskin jacket represents a symbol of my individuality and my belief in personal freedom.
Komentarz
-
Proponuje zamknac ten temat, zostal on stworzony przez Tomka celem wpisywania problemow z ktorymi BOK i modzi nie mogli sobie poradzic. A takie pytania bo ktos nie wie jak sie do bok-u dzwoni mozna pisac gdzie indziej,CLRA CARBO x 2
MR Premium
TNK HD
dsb 606 po nauce latania
i kilka innych mniej istotnych sprzetow ;)
Komentarz
-
napisał(a) niqu Zobacz postProponuje zamknac ten temat, zostal on stworzony przez Tomka celem wpisywania problemow z ktorymi BOK i modzi nie mogli sobie poradzic. A takie pytania bo ktos nie wie jak sie do bok-u dzwoni mozna pisac gdzie indziej,
Komentarz
-
napisał(a) Tomasz Berezowski Zobacz postSzanowni,
Jeśli ktoś z Was ma problemy z naszymi usługami, to niniejszym ustanawiam PZDBP (Punkt Zgłoszeń Dla Beznadziejnych Przypadków).
Czyli jeśli:
- masz problem z usługami N
- wyczerpałeś wszelkie przewidziane w umowie drogi kontaktu
- i zamierzasz wypowiedzieć umowę
to:
- wyślij maila na adres t.berezowski@tvn.pl
- podaj wszystkie dane , jakie znasz - numer umowy, abonenta, numer boxa i karty
- opisz swój problem, również używając słów powszechnie uznawanych za obraźliwe
Obiecuję, że pomogę. Pod jednym warunkiem:
- będziesz czytał moje zwrotne maile natychmiast, a nie po tygodniu
PS. Można kopiować i wklejać w inne wątkirównież na innych forach...
PS2. Tak, wiemy, że są problemy. Wdrażamy nowy CRM i gdzie drwa rąbią tam wióry lecą. Wióry proszone są o kontaktCLRA CARBO x 2
MR Premium
TNK HD
dsb 606 po nauce latania
i kilka innych mniej istotnych sprzetow ;)
Komentarz
-
napisał(a) niqu Zobacz postOlo A czytales/odswierzyles sobie pierwszy post czy klepiesz co Ci na palce przyszlo ?
Komentarz
Komentarz